Σεμινάρια

Καλώς ορίσατε στα διαδικτυακά σεμινάρια (e-Learning) της Epsopass για τις κυβερνητικές εξετάσεις! Στόχος μας είναι να δώσουμε στους υποψηφίους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Δημόσιο τομέα.

Τι θα μάθετε

Εκπαίδευση για την Αριθμητική Ικανότητα
Το σεμινάριο της Αριθμητικής Ικανότητας αποτελείται απο εφτά διαφορετικές ενότητες:
1) Εισαγωγή στην Αριθμητική Ικανότητα, 2) Αριθμητική, Κλάσματα και Ποσοστά, 3) Εξισώσεις με ένα ή δυο αγνώστους, 4) Ταχύτητα, 5) Λόγοι και Αναλογίες, 6) Μέσος Όρος, Περίμετρος, Εμβαδόν και Όγκος, 7) Σύνολα, Βέννεια Διαγράμματα, Πιθανότητες και Συνδυασμοί.
Εκπαίδευση για την Αφαιρετική Ικανότητα
Το σεμινάριο της Αφαιρετικής Ικανότητας αποτελείται απο τέσσερις διαφορετικές ενότητες:
1) Εισαγωγή στην Αφαιρετική Ικανότητα, 2) Συχνά Μοτίβα και Τρόπος Επίλυσης, 3) Αφαιρετική Σκέψη (Οριζόντια Μορφή), 4) Αφαιρετική Σκέψη (3Χ3).
Εκπαίδευση για τη Λεκτική Ικανότητα
Το σεμινάριο της Λεκτικής Ικανότητας αποτελείται απο έξι διαφορετικές ενότητες:
1) Εισαγωγή στη Λεκτική Ικανότητα, 2) Λογική Κατανόηση Δήλωσης, 3) Εξαγωγή Συμπερασμάτων από Δηλώσεις, 4) Κατανόηση Κειμένου, 5) Εντοπισμός Προβλημάτων στα Επιχειρήματα, 6) Ασκήσεις Λογικής

Εξάσκηση στην πλατφόρμα

Προσομοίωση κυβερνητικών εξετάσεων


100% διαδικτυακή προετοιμασία


Απεριόριστη πρόσβαση για 3 ή 6 μήνες


Αξιοποίηση εργαλείων πλατφόρμας


Διάλεξε εκπαιδευτικό πακέτο

Αφαιρετική Ικανότητα

5 videos - 100 ασκήσεις


60€

Λεκτική Ικανότητα

6 videos - 100 ασκήσεις


60€

Αριθμητική Ικανότητα

7 videos - 100 ασκήσεις


60€

Προτεινόμενο Πακέτο

1. Αφαιρετική ικανότητα

2. Λεκτική ικανότητα

3. Αριθμητική ικανότητα

Πλήρες πακέτο

18 videos - 300 ασκήσεις


150€

Πληροφορίες πακέτου:

Το πλήρες πακέτο αποτελείται από την Αφαιρετική, Λεκτική και Αριθμητική Ικανότητα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία που περιλαμβάνει θεωρία επίλυσης διαφόρων τύπων ασκήσεων που έχουν περιληφθεί σε προηγούμενες εξετάσεις καθώς και εξάσκηση με 300 ερωτήσεις προετοιμασίας.

Τα μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια είναι χωρισμένα σε μικρές ενότητες (18 βίντεο). Μετά απο κάθε ενότητα μεταφέρεστε στην πλατφόρμα προετοιμασίας όπου ακολουθούν ερωτήσεις πάνω στην ενότητα την οποία έχετε διδαχθεί.

Έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε οτι έχετε αντιληφθεί σωστά την ύλη της ενότητας. Παράλληλα, η πλατφόρμα προετοιμασίας σας προσφέρει διάφορα βοηθητικά εργαλεία όπως: σωστή απάντηση, επεξήγηση, χρονόμετρο κλπ.

Επιτυχόντες μοιράστηκαν τα μυστικά της επιτυχίας τους

Σταύρος Σ.

Μην χάνετε χρόνο!

Ποτέ μη χάνετε χρόνο σε κάποια άσκηση που σας δυσκολεύει. Το πιο πιθανό είναι πως η επόμενη ερώτηση θα σας θυμίσει κάποια από τις ερωτήσεις που έχετε συναντήσει στην πλατφόρμα της Epsopass και θα σας δώσει εύκολες και γρήγορες μονάδες. Η διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Μαρία Κ.

Εξασκηθείτε όσο το δυνατό περισσότερο!

Εξάσκηση! Είχα ξαναδώσει τις εξετάσεις στο παρελθόν χωρίς να έχω προετοιμαστεί και δεν κατάφερα να περάσω. Η εξάσκηση όμως έκανε τη διαφορά. Πολλά είδη ασκήσεων που θα συναντήσετε κατά την προετοιμασία σας θα τα συναντήσετε και στο γραπτό. Αν έχετε εξασκηθεί επαρκώς θα βελτιωθεί και η ταχύτητα σας!

Φώτης Π.

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή!

Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας. Όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε τόσο το καλύτερο. Στην αρχή ο χρόνος για την κάθε άσκηση μου φαινόταν υπερβολικά λίγος. Η εντατική εξάσκηση μου έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξω σημαντικά την ταχύτητα μου.


Συχνές ερωτήσεις

Δεν λύσατε τις απορίες σας;


Επικοινωνήστε μαζί μας!


Disclaimer: This website (and the owner Company) are unrelated and independent from EPSO and the European Union Institutions.
2015-2023 EPSOPASS All Rights Reserved
Scroll to Top